Hit enter after type your search item
freegossip.news

News, lifestyle, bio and…more

Δανάη Μπάρκα! Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ της ΠΑΤΕΡΑΣ, η διάσημη ΜΗΤΕΡΑ και ο 2 μπαμπάς της Οικογένεια;

Αν ρωτάς για την ήδη υπάρχουσα (μαμά, μπαμπάς, Χρήστος, γιαγιά) είμαι πολύ ευτυχισμένη που τους έχω και ευλογημένη που η μαμά μου δημιούργησε μια έξτρα οικογένεια με τον Χρήστο και τώρα πια δεν θα μπορούσα να διανοηθώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Αν ρωτάς για μελλοντική δημιουργία δικής μου οικογένειας, επίσης είναι στο μυαλό μου κάτι όμορφο. Ονειρεύομαι πολλά παιδιά, αρκεί να γίνει τη στιγμή που θα νιώσω 100% και με τον άνθρωπο που θα με κάνει να νιώσω ασφάλεια και εγώ εκείνον φυσικά. Δεν θα το έκανα έτσι απλά για να γίνω μαμά. Θέλω όταν συμβεί να είναι αποτέλεσμα μεγάλης αγάπης.

Η Δανάη Μπάρκα μιλά για την τηλεθέαση

Πότε ξεπερνάς τον εαυτό σου;

Όταν καταφέρνω να δαμάσω τον αυθορμητισμό και τον τσαμπουκά της ηλικίας μου και τα μετατρέπω σε ψυχραιμία και υπομονή. Νομίζω κάθε φορά που το πετυχαίνω με αγαπάω περισσότερο. Γιατί λόγω άγνοιας κινδύνου και λόγω «φόρας» της ηλικίας μου, κάποιες φορές είναι δύσκολο να προσαρμοστώ και γίνομαι αγρίμι. Όταν λοιπόν αυτό το ελέγχω και αντιδρώ ώριμα με εγκράτεια, νιώθω ότι με ξεπερνάω και γίνομαι καλύτερη.Η Δανάη Μπάρκα αποτελεί μία από τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης που μιλάει πάντα καθαρά, προχωράει με γνώμονα τα πιστεύω και το χιούμορ της, μας προτρέπει να αγαπάμε αλλά και να γελάμε αβίαστα.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vita και τη Φωτεινή Βασιλοπούλου, όπου μίλησε για τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, το #metoo αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική της οικογένεια.

Δανάη Μπάρκα Τίμος Ζαχαράτος: Συγκατοικούν!

Η σχέση σου με τη μητέρα σου;

Αληθινή. Με ό,τι σημαίνει αυτό. Η μαμά μου ήταν μια μαμά εργαζόμενη, που είχε χωρίσει με τον μπαμπά μου, με πολλά όνειρα για τη ζωή της και χωρίς βοήθεια για αρκετά χρόνια. Όλα αυτά μαζί με ένα παιδί. Αυτό αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι έχει κάποιες απαιτήσεις. Η σχέση μας λοιπόν πέρασε και περνάει από πολλά στάδια. Περάσαμε τη φάση της εφηβείας που τα συναισθήματα ήταν πιο έντονα, ειδικά μιλώντας για δυο προσωπικότητες με πολλά κοινά, μετά περάσαμε στάδια μεγάλης αγάπης, στάδια απομάκρυνσης και απογαλακτισμού, για να καταλήξουμε σε μια σχέση αγάπης, θαυμασμού, ειλικρίνειας, αλλά πάντα με δύσκολες στιγμές όπως όλες οι αληθινές σχέσεις καρδιάς.

γιορτή του Πατέρα την Κυριακή 21 Ιουνίου γέμισε τα feed σε όλα τα social media που παρακολουθούμε με εικόνες πατεράδων και παιδιών. Ασπρόμαυρες, έγχρωμες, από το τώρα ή από το παρελθόν, οι φωτογραφίες με τους μπαμπάδες μας είχαν την τιμητική τους. Οι διάσημοι αυτής της χώρας φυσικά δεν ξέφυγαν από τον κανόνα. Ανάμεσά τους η Δανάη Μπάρκα που μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, Νώντα.

Δανάη Μπάρκα: “Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα”

Όσο κι αν η Δανάη Μπάρκα σου μοιάζει με τη Βίκυ Σταυροπούλου, έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους εντελώς διαφορετικό. Η Δανάη Μπάρκα έχει καταπράσινα μάτια. Κι αν δεις τη φωτογραφία με τον δικό της Νώντα, θα καταλάβεις ότι το γονίδιο του πράσινου ματιού ήρθε κατευθείαν από το δικό του DNA.

«Να σε χαίρομαι μπαμπάκα μου. Αν είχα δυνατότητα πριν γεννηθώ να διαλέξω μπαμπά, μόνο εσένα θα διάλεγα. Σ’ αγαπώ πολύ» έγραψε στο Facebook η Δανάη Μπάρκα.

Οι γονείς της ηθοποιού, Βίκυ Σταυροπούλου και Νώντας Μπάρκας, χώρισαν από τότε που εκείνη βρισκόταν σε πολύ μικρή ηλικία. Η μητέρα της στη συνέχεια συγκατοίκησε και ακόμα ζει με τον καλύτερο της φίλο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Όπως έχει πει πολλάκις η Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν πάντα ένας δεύτερος μπαμπάς για εκείνη.

ΕΓΚΥΟΣ η Δανάη Μπάρκα!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ στην ΕΚΠΟΜΠΗ

Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα έγραψε την ίδια ημέρα ένα μακροσκελές post στο Instagram στο οποίο μίλησε για την ευλογία που είχε να μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες.

«Η γιορτή των «μπαμπάδων». Ούτε ξέρω τι σημαίνουν αυτές οι γιορτές αλλά χαλάλι τους. Σκέφτομαι κάποιες στιγμές ποσό “παρεξηγημένοι” είναι οι μπαμπάδες μας. Υπερισχύει η άποψη πως οι μαμάδες είναι πιο σημαντικές,σπουδαιότερες,ικανότερες», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε τονίζοντας την σημασία του ρόλου του πατέρα στην ανάπτυξη ενός παιδιού

«Γενικεύοντας το θέμα θυμάμαι ποσό χαρούμενη ήμουν σαν παιδί που είχα 2 μπαμπάδες. Εμάς η οικογένεια μας ήταν-είναι πιο μεγάλη και κάπως διαφορετική απ τις περισσότερες που ήταν το κλασικό μοντέλο μαμά-μπαμπάς-παιδί. Εμάς ήταν μαμά-παιδί-μπαμπάς-μπαμπάς. Υπάρχουν και αυτές οι οικογένειες οι πιο μεγάλες,οι πιο διαφορετικές από τις περισσότερες, που είναι όμως το ίδιο “οικογένεια” με τις άλλες. Οικογένεια είναι οι αγκαλιές,η στήριξη,και η αγάπη που παίρνεις. Όχι το αίμα (μόνο). Οικογένεια είναι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν,που μας φροντίζουν και που αγαπάμε», σημείωσε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

Η ηθοποιός συμβούλεψε τους followers της: «Να μην κρίνετε άλλα “μοντέλα” οικογενειών -γιατί εμένα μικρή με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τον τρόπο που μεγαλώνω και το χαμόγελο μου τα απαντούσε όλα».


«Οικογένεια είναι η αγάπη. Το ίδιο σημαντικές είναι και οι μονογονεϊκές οικογένειες,το ίδιο σημαντική είναι η αγάπη απ όποιον κι αν την παίρνεις. Τότε λοιπόν,στην φωτογραφία,ήμουν ένα παιδί με 2 μπαμπάδες όπως και τώρα. Και είμαι τρισευτυχισμένη. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και αλήθεια. Και θα είναι ευτυχισμένα», τόνισε η ηθοποιός και έκλεισε την ανάρτησή της με τις απαραίτητες ευχές.

«Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να σε χαίρομαι! Είσαι ο καλύτερος δεύτερος μπαμπάς του πλανήτη. Μπαμπά μου,είσαι ο καλύτερος πρώτος μπαμπάς που θα μπορούσα να έχω -κι ας μην έχεις Ιnstagram- θα στα πω από κοντά. Σας αγαπάω και τους δυο. Οικογένεια» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα κι αυτό μάλλον είναι το πιο γεμάτο αγάπη μήνυμα που θα διαβάσεις σήμερα.

Τι κουβαλάς από εκείνη;

DNA. Βαρύ φορτίο. Κουβαλάω τη δοτικότητά της, την «καπατσοτσύνη» της, την προσαρμοστικότητά της, τη θέληση για ζωή, την ευαισθησία της, την αγκαλιά της που είναι ορθάνοιχτη για όσους αγαπάει και όχι μόνο. Ε, βέβαια, κουβαλάω και αρνητικά. Ενοχικό σύνδρομο, σπατάλη, υπερευαισθησία. Αλλά χαλάλι της, αφού είναι από εκείνη, έχουν κι αυτά τη γλύκα τους.Δανάη Μπάρκα! Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ της ΠΑΤΕΡΑΣ, η διάσημη ΜΗΤΕΡΑ και ο 2 μπαμπάς της

Πώς νιώθεις για τη νέα εποχή που ανατέλλει μέσα από το κίνημα του #metoo αλλά και για το γεγονός ότι και μέσω της εκπομπής σου δόθηκε βήμα για να ανοίξουν στόματα;

Νιώθω καλά που οι εποχές αλλάζουν ούτως ή άλλως. Νιώθω ευτυχία που μαθαίνουμε σιγά σιγά να μιλάμε, να διεκδικούμε και να πατάμε κάτω τον φόβο. Νιώθω καλά που συνειδητοποιούμε ότι κανείς δεν είναι μόνος και στα δύσκολα θα είμαστε όλοι ένα, όπως στα εύκολα. Θέλω να υπάρχει ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και ενσυναίσθηση γύρω μας. Μακάρι να μπορούμε πάντα να συμβάλλουμε με τον τρόπο του ο καθένας έστω ώστε να κλείνουν ή έστω να απαλύνουν οι πληγές που μπορεί να έχει ένας συνάνθρωπός μας.

Όταν περνάς δύσκολα ζητάς βοήθεια;

Ναι. Όχι πάντα, αλλά ναι. Μιλάω ή το δείχνω. Το επικοινωνώ πάντως, αλλιώς νιώθω ότι θα εκραγώ, θα σκάσω. Έχω ανάγκη την επικοινωνία και το μοίρασμα. Έτσι έχω μάθει. Μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά, μοιρασμένος πόνος, μισός πόνος, όπως λέμε και στην εκπομπή.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :