Hit enter after type your search item
freegossip.news

News, lifestyle, bio and…more

Ανδρέας Μικρούτσικος: ΑΝΟΙΞΕ το ΣΤΟΜΑ της η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ Δήμητρα Ρουμπέση. ΜΙΛΗΣΕ η Δήμητρα Ρουμπέση για το διαζύγιο της με τον Ανδρέα Μικρούτσικου! “Υπηρχε ΤΡΙΤΟ πρόσωπο μέσα στο ίδιο μας το το σπίτι, που ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ο ίδιος μου ο άντρας”. Σκανδαλιστικές και …γαργαλιστηκές αποκαλύψεις. Όχι απλές δηλώσεις. Δεν μπορούν να ξεχαστούν αυτές οι μοναδικές τηεοπτικές στιγμές!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τρεις μήνες ΜΕΤΑ Εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Έχει πάντα νομίζουμε μεγάλο ενδιαφέρον να παρατηρούμε όσα οι ίδιοι διάσημι πρωταγωνιστές τέτοιων ιστοριών εξομολογούνται δημόσια! Το κορίτσι που γνωρίσαμε στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου ως παρτενέρ του στην τηλεόραση και σύζυγό του.

Στις 16 Ιανουαρίου 2005, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά, Ανδρέας Μικρούτσικος και Δήμητρα Ρουμπέση επισημοποίησαν τη σχέση τους.
Κουμπάρος του ζευγαριού, ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Το διαζύγιο, όμως, δεν άργησε να έρθει. Στις 8 Φεβρουαρίου του 2010 αποκάλυψε ότι στο γάμο τους υπήρχε και τρίτο πρόσωπο και μάλιστα πρόσωπο που είχε σχέση με το σπίτι τους.

Είπε ότι έγιναν πολλές προσπάθειες για να σωθεί ο γάμος της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο απέβησαν, όμως, άκαρπες με αποτέλεσμα το διαζύγιο να αποτελεί μονόδρομο.

Ανδρέας Μικρούτσικος! ”Ό,τι ξέρατε ξεχάστε το. Επιστρέφω”

Η ίδια είπε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να φέρει ισορροπία στη σχέση της, ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη συμβούλευε να μην παρεξηγεί καταστάσεις και στη συνέχεια έφυγε για Μήλο ενώ εκείνη του ζητούσε να μείνουν εδώ και να βρουν λύση στα αδιέξοδα της σχέσης τους. Το διαζύγιο βγήκε συναινετικό τον Αύγουστο του 2009 αν και ο Αντρέας αρχικά δεν υπέγραφε!

Δεν άργησε όμως, να έρθει και ο άντρας που την έκανε ευτυχισμένη, μετά από το τέλος του γάμου τους.

Η σχέση της με τον 41χρονο τώρα Γιάννη Λιβέρη, που διατηρεί beach bar στη Ζάκυνθο, ήταν μοιραία, αφού μπορεί να έληξε ο γάμος τους, αλλά της χάρισε την ευτυχία και δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τον 4χρονο σήμερα Ηλία και τη 2 χρόνων Μαρία.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι τρεις γάμοι

Έχει νυμφευθεί τρεις φορές, τη Μαρία Δημητριάδη, τη Φωτεινή Γεωργαντά και τη Δήμητρα Ρουμπέση. Είχε επίσης μακροχρόνια σχέση με την τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου. Ο Μικρούτσικος έχει ένα γιο, τον Στέργιο, από τον πρώτο του γάμο με τη Δημητριάδη.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η περιπέτεια υγείας

O Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πρόσφατα μία ακόμα περιπέτεια με την υγεία του και είχε στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα. Μεταξύ άλλων και τη νέα αγαπημένη του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι αποκάλυψε η Σοφία Βόσου

Η Σοφία Βόσσου, αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και την Ρενέ Σαραντινού, ότι ο γνωστός παρουσιαστής είναι ερωτευμένος και συζεί με τη σύντροφό του.

Φιλοξένησες τον Αντρέα Μικρούτσικο στο σπίτι σου, μετά τη νοσηλεία του στην εντατική, που συνέπεσε και με το πρώτο διάστημα που είχε «χάσει» τον αδελφό του, Θάνο.

Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα.

Ο Αντρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε «χάσει» τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν.

Ανδρέας Μικρούτσικος: ΑΝΟΙΞΕ το ΣΤΟΜΑ της η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ Δήμητρα Ρουμπέση
Ανδρέας Μικρούτσικος: ΑΝΟΙΞΕ το ΣΤΟΜΑ της η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ Δήμητρα Ρουμπέση

Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείο, όλες οι πληροφορίες για την υγεία του

Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι κοντά του, τον αγαπάμε πολύ, ενώ έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, θα κάνει πραγματάκια πάλι ο Αντρίκος μας.

Έσκασε τώρα! Ο Μικρούτσικος στο survivor! Του έκανε ΠΡΟΤΑΣΗ ο Σκάι! Παίρνει την ευθύνη να σηκώσει τα νούμερα!
Σου το είπε αυτό;

Ναι, να περάσει όλη αυτή η κατάσταση, η καραντίνα, γιατί πρέπει να βγει και να φτιάξει κάποια πράγματα. Όλο αυτό μας έφερε κοντά πάλι με τον Αντρέα, μπορεί να κάνουμε και κάποια πράγματα μαζί… λέμε. Έχω τέτοια δύναμη αυτή την περίοδο, λόγω της ξεκούρασης…

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :