Hit enter after type your search item
freegossip.news

News, lifestyle, bio and…more

Διονύσης Ατζαράκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλάΔιονύσης Ατζαράκης βιογραφικό! Ο Διονύσης Ατζαράκης γεννήθηκε στις 16/12, ανήμερα των γενεθλίων του. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ (Πανεπιστήμιο Αθηνών), Σκηνοθεσία Κινηματογράφου (Σχολή Σταυράκου), Υποκριτική (Ίασμος/Studio ΝΑΜΑ) και Media Governance (MSc, London School of Economics).

20 Έλληνες stand-up comedians στηρίζουν την Κατερίνα Βρανά

Όταν έκλεισε το 20ο έτος της ηλικίας του, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy και δεν σταμάτησε ποτέ, έχοντας κάνει μέχρι σήμερα παραστάσεις σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Αγγλία. Όταν έκλεισε το 21ο έτος της ηλικίας του, έγινε 22.

https://www.youtube.com/watch?v=bT-M4QytD1U

Τηλεοπτικά παρουσίασε την εκπομπή ΠΕΔΕΣ στον ALPHA, την κωμική εκπομπή M for Movies στο MTV καθώς και την εκπομπή Cinéλθετε στον ΣΚΑΪ, την οποία επίσης συγγράφει και σκηνοθετεί.

Επιπλέον γράφει τα COMedICS, μια σειρά από χιουμοριστικά webcomics που κυκλοφορούν και στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press. Είναι τοξότης και δεν πιστεύει στα ζώδια.

Ποιοι λόγοι μπορούν να οδηγήσουν έναν επιτυχημένο κωμικό σαν και σένα στην τηλεόραση; Τι παραπάνω μπορεί να του προσφέρει ένα μέσο που φθίνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο;

Λίγα πράγματα. Κυρίως το μπάτζετ. Που ακόμα στο χώρο της τηλεόρασης είναι κάπως πιο γενναίο και μπορεί θεωρητικά να στηρίξει πιο ακριβά πρότζεκτ. Αλλά σταδιακά, και αυτό το κενό θα καλυφθεί από το ίντερνετ. Στην Ελλάδα δηλαδή, γιατί στο εξωτερικό αυτό συμβαίνει ήδη.
– Έχεις από τα πιο δημοφιλή social media και υποθέτω πως δέχεσαι καθημερινά σχόλια και μηνύματα παντός είδους. Πώς βλέπεις αυτή τη μορφή επικοινωνίας που για εσάς τους κωμικούς έχει πάρει και μια εκδοχή αναγκαστική, αφού πρέπει να είστε πάντοτε εκεί και να απαντάτε στο κοινό σας, ακόμα κι αν η διάθεση σας απέχει πολύ απ΄αυτό;

M’ αρέσει αυτή η επικοινωνία με το κοινό, δεν το βλέπω σαν κάτι καταναγκαστικό. Το κάνω όντως με χαρά και εννοείται πως αν η διάθεσή μου απέχει πολύ από το να απαντήσω σε κάποιο μήνυμα, δεν θα απαντήσω απλά και μόνο επειδή νιώθω ότι πρέπει. Ούτως ή άλλως, δεν είναι εφικτό να απαντάς συνεχώς σε Ο,ΤΙ λαμβάνεις. Δε βγαίνουν τα νούμερα. Τα μηνύματα είναι πολλά, και το προσδόκιμο ζωής μόνο στα 80. Αλλά αυτός ο ανοιχτός διάλογος με το κοινό, είναι κάτι που απολαμβάνω στα social media και συχνά το επιδιώκω.

Για παράδειγμα, η ενημέρωση για την παράστασή μου στο θέατρο, γίνεται αποκλειστικά μέσω social. Δεν έβαλα αφίσες, δεν έστειλα δελτία τύπου, απλά το ανακοίνωσα σε facebook και instagram. Ήθελα να δω αν ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να λειτουργήσει. Και τελικά λειτούργησε απροσδόκητα καλά. Συνεπώς, από αρχές Δεκέμβρη που ξεκινήσαμε, μέχρι και τώρα, όλες οι ανακοινώσεις για διαθεσιμότητα θέσεων, έξτρα παραστάσεις κλπ γίνονται αποκλειστικά μέσω social.

– Έχει καθόλου «σκοτεινές» στιγμές ο Διονύσης Ατζαράκης; (Δεν εννοώ αν τα βράδια ντύνεσαι Μάμρα ή Darth Vader)

Κάνα βράδυ ίσως αν έχει διακοπή ρεύματος.

Ο Διονύσης Ατζαράκης είναι ένα αστείρευτο Παλικάρι κωμωδίας

– Αν ήμουν στη θέση σου και γέμιζα τα θέατρα, είχα τέτοια απήχηση στα social media και με ζητούσαν όλοι για να τους διαφημίσω το προϊόν, θα την είχα ψωνίσει για τα καλά. Το βιώνεις καθόλου αυτό; Δηλαδή να πας μπροστά στον καθρέφτη σου και να πεις «Διονύση είσαι γαμάτος, είσαι ωραίος, είσαι ο καλύτερος».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :