Hit enter after type your search item
freegossip.news

News, lifestyle, bio and…more

Διονύσης Ζάχος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Πως ξεκίνησε όλο αυτό για εσένα. Καλλιτέχνης από μικρός;

Το είχα από μικρός το ταλέντο.. Τι να κάνω; Όλα τα παιδιά έπαιζαν με κούκλες και αυτοκινητάκια και εγώ έκανα την Αλίκη. (γέλια πολλά). Ήμουν το πειραχτήρι η ψυχή της παρέας και όλοι μαζί μου γελούσαν και περνούσαν καλά. Όπως καταλαβαίνεις ήμουν το νούμερο της παρέας ..αυτό μου έκανε τελικά όπως έδειξε καλό στην πορεία μου γιατί με βοήθησε στην δουλειά που επέλεξα να κάνω!

 

Η μίμηση πως μπήκε στην ζωή σου; Το ξεκίνησες εσύ η κάτι σε βοήθησε;

Δεν ήταν ξαφνικό, η αλήθεια είναι αυτή. Πάντα είχα αυτό που λένε να κάνω διάφορες φωνές. Μου άρεσε να αλλάζω και να δημιουργώ τις φωνές που εγώ ήθελα. Ένιωθα Δαλιανίδης εκείνη την εποχή. Αυτό σου λέω μόνο… (γέλια). Όλα τα οργάνωνα εγώ, στο σχολείο, πρώτος σε όλες τις παραστάσεις και στα θέατρα. Όλα τα κανόνιζα σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των καθηγητών, οι οποίοι με λάτρευαν γιατί τους έκανα και γελούσαν. Μην νομίζεις πως ήμουν καλός στα μαθήματα.. Όχι.. αλλά με αγαπούσαν πολύ για το χαραχτήρα μου και γιατί μαζί μου γελούσαν !! Νιώθω πολύ τυχερός, δεν στο κρύβω, γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι έβλεπαν κάτι σε εμένα. Τελικά αυτό το κάτι, με πήγε πολύ παραπάνω από όσο περίμενα και φανταζόμουν.

Επαγγελματικά πως βγήκε όλο αυτό στην ζωή σου; Από όσο ξέρω έκανες κι άλλες σπουδές.

Ξεκίνησα να σπουδάζω διακόσμηση, το βλέπεις άλλωστε πως το έχω με την διακόσμηση από το πόσο ωραίο είναι το σπίτι μου (γέλια). Έχω αυτή την φλέβα την καλλιτεχνική, όπως βλέπεις. Αλλά το όνειρο μου ήταν να μπω στην Δραματική σχολή. Αυτό και έκανα. Εδώ θα πρέπει να σου πω και το μότο που έχω στην ζωή μου και το πιστεύω ακράδαντα… ΄΄Η γεννιέσαι αυτόφωτος ή ετερόφωτος … Εγώ γεννήθηκα αυτόφωτος΄΄ Οι γονείς μου έχω να σου τονίσω ότι ήταν μαζί μου σε όλο αυτό.

Η δε μητέρα μου που υπήρξε μια από τις πολύ καλές τραγουδίστριες, με στήριξε πολύ. Τονίζοντας μου βέβαια, πως ο χώρος που διάλεξα είναι δύσκολος αλλά εκείνη θα είναι πάντα δίπλα μου. Έτσι έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό, στην σχολή Καζάκου και στην σχολή Φωτιάδη. Πέρασα και στις τρεις. Στο Εθνικό βέβαια έπρεπε να έχεις υπογράψει συμβόλαιο, για να μην κάνεις κάποια άλλα πράγματα, και επειδή εγώ ήθελα να κάνω πολλά όπως καταλαβαίνεις συνέχισα στην Σχολή Φωτιάδη και μάλιστα τελείωσα ως εξαιρετικό ταλέντο! Είχα πολύ αξιόλογους καθηγητές και στο λέω με πολύ αγάπη αυτό γιατί ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί γιατί έμαθα και ταυτόχρονα πήρα πολλά εφόδια ζωής από όλους τους!

Ποιος σου δίνει το διαβατήριο για να μπει στην ζωή σου η τηλεόραση;

Πολύ καλή ερώτηση αυτή … Και θα σου απαντήσω με απόλυτη ειλικρίνεια. Μπαίνει στην ζωή μου η Γιάννα …(η αδελφή του Τάκη Ζαχαράτου), την οποία και αγαπώ πάρα πολύ, και θέλω να το τονίσω αυτό, διότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μια θαυμάσια γυναίκα. Μέναμε στις διπλανές πολυκατοικίες, καταλαβαίνεις στην ίδια γειτονιά. Με βλέπει μια μέρα στην γειτονιά και μου λέει … Καλέ εσύ είσαι ο αδελφός μου;;; Καλέ είσαι ίδιος… Θα πεθάνω..!! Εγώ τότε να φανταστείς ήμουν μόλις 18 ετών, μελαχρινός, με μαύρα μαλλιά το τονίζω αυτό.

Με πήρε λοιπόν από το χέρι και με πήγε στο σπίτι τους, και μόλις με βλέπει ο Τάκης παθαίνει.. ΄Καλέ ίδιοι είμαστε μου λέει…. Κάπως έτσι μέσα σε ένα βράδυ γίνομαι ξανθός… Κατ’ εικόνα και ομοίωση με έκανε ίδιο… Στον καθρέπτη όταν μας έβλεπε έλεγε,… καλέ πιο ίδιοι δεν γίνετε …!! Κάπως έτσι Άννα μου ξεκινάει το ταξίδι μου στην σόου μπίζ, με το διαβατήριο που όπως λές μου έδωσε ο Κύριος Τάκης Ζαχαράτος. Και συνεχίζει βέβαια αφού με έπαιρνε παντού μαζί του, όπου τον καλούσαν γιατί όπως καταλαβαίνεις ήταν η εποχή της δόξας και της μεγάλης επιτυχίας στην καριέρα του.

Έλεγε τότε στις παρουσίαστριες, να με δουν και με έβαζε να κάνω διάφορες μιμήσεις μπροστά τους. Εγώ τα έκανα με τον καλύτερο τρόπο, και όλοι άρχισαν να με συμπαθούν πολύ και να αποκτώ τις δικές μου γνωριμίες στον χώρο! Πίστευαν στο ταλέντο μου και όπως έδειξε και η πορεία μου με καλούσαν όπου ήθελαν να κάνουν κάποιο σόου!

Διονύσης Ζάχος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έρχεται λοιπόν στην ζωή σου ο Πρωινός καφές με την Ελένη Μενεγάκη και φυσικά η Ρούλα Κορομηλά με την οποία και απογειώθηκες. Μίλησε μου για όλο αυτό.

Η πρώτη μου εμφάνιση στην Ελένη στον Πρωινό καφέ ήταν για να κάνω Βάνα Μπάρμπα. Ήταν μετά τα βραβεία Αρίων τότε και έπρεπε να κάνω την Βάνα απευθείας από τα βραβεία. Η χαρά μου απερίγραπτη, γιατί για μένα όπως καταλαβαίνεις ήταν η αρχή για μια τηλεοπτική εμφάνιση που ήταν πολύ σημαντική για το ξεκίνημα μου. Με κάλεσαν γιατί με θυμόντουσαν από την εμφάνιση μου και τις μιμήσεις μου τότε με τον Τάκη. Καταλαβαίνεις ότι αμέσως τον πήρα τηλέφωνο, γεμάτος χαρά από όλο αυτό που μου είχε συμβεί.

Επίσης να σου πώ, πως του ζητάω μια περούκα γιατί όπως καταλαβαίνεις, δεν έιχα πράγματα εξοπλισμού ακόμη. Μου λέει έλα να την πάρεις όποτε θέλεις. Πάω να την πάρω αφού πρώτα έχω κάνε 100 τηλέφωνα και δεν απαντάει σε κανένα, και το κινητό του κλειστό, και παθαίνω μια τρελή κατάθλιψη. Πρωί πρωί πάω σπίτι του και αφού μετά από πολύ ώρα χτυπάω τα κουδούνια και δεν ανοίγει κανείς… έχω καθίσει κάτω στα σκαλιά του σπιτιού του, κάπου στην Κυψέλη τότε και κλαίω. Χάνω την μεγαλύτερη ευκαιρία μου, σκεφτόμουν, για να κάνω την πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση. Κι όλο αυτό μία ώρα πριν από το στούντιο….

Ίντριγκα: Έλληνας έκανε την Κοντσίτα Βουρστ να… αλλάξει την εμφάνισή της!

Αλλά αγάπη μου όταν το σύμπαν συνωμοτεί για να γίνεις …Θα γίνεις. Περνάει από το σπίτι ένας φίλος του Τάκη που με ήξερε και με βλέπει να κλαίω.. Στέκεται δίπλα μου σαστισμένος και με ρωτάει.. και του λέω το συμβάν. Και τι σκας μου λέει; Πάμε να σου πάρω εγώ μια περούκα… 40,000 δρχ τότε … Καλή του ώρα όπου και να είναι … Έτσι παίρνω και την πρώτη μου περούκα, και φτάνω στο στούντιο ένα τέταρτο καθυστερημένος και με την αγωνία να προλάβω, ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου, αυτή την φορά όμως με ένα από τα πιο μεγάλα μου χαμόγελα.Διονύσης Ζάχος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Όπως καταλαβαίνεις ήταν και ο λόγος που οι σχέσεις μας με τον Τάκη ψυχράνθηκαν πολύ και έκτοτε δεν έχουμε επαφές. Είναι ένας λόγος που θα ήθελα να διευκρινίσω γιατί έχω ακούσει πολλά, και θα ήθελα αυτή την φορά να μαθευτεί η αλήθεια. Η αλήθεια και από την δική μου πλευρά… Μπήκα στον χώρο από εκείνον αλλά μετά από 15 χρόνια καριέρας μπορώ να πώ πως έχω κάποια εφόδια, ίσως ταλέντο ίσως κάτι που λέγετε αγάπη από τον κόσμο, ίσως και τίποτα από όλα αυτά …αλλά έχω Ανθρώπους και φίλους που με αγαπάνε… Και αυτό είναι το πιο σημαντικό δώρο που έχω από αυτή την καριέρα. Έτσι λοιπόν η επιτυχία ξεκινάει με ένα σόου όπου έγινε χαμός Γιατί θέλω να πω πως η Ελένη είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη της εποχής μας. Είναι μια αυθεντική και γνήσια Σκορπίνα και την αγαπώ! … Και το ταξίδι στην τηλεόραση ξεκινάει δίνοντας αμέσως μετά την σκυτάλη στην μοναδική Ρούλα Κορομηλά που με αγάπησε και με βοήθησε πολύ!

Ρούλα Κορομηλά… ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή σου. Μίλησε μου για εκείνη και όλο σου το ξεκίνημα μαζί της.

Είμαι στο μαγαζί Γοργόνες και μάγκες, μεγάλη επιτυχία τότε, φοβερή σαιζόν. Πηγαίνω στο μαγαζί και μου λέει ο μαιτρ, πρίν λίγο σε πήρε τηλέφωνο η Ρούλα Κορομηλά. Άντε καλέ λέω, μην με δουλεύεις ποια Ρούλα; Η Κορομηλά μου απαντάει και σε ήθελε για δουλειά… Εγώ που να το πιστέψω όλο αυτό, νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα τα παιδιά του μαγαζιού. Με παίρνει η Ρούλα όντως, και μου λέει πως θέλει να συνεργαστούμε στο Μπράβο. Συμπαντικό ….Ήταν μια εποχή που η Ρούλα ήταν στα πάνω της πάρα πολύ … Τελικά το σύμπαν ήθελε να γίνω. Ενώ ξεκίνησα μαζί της για ένα, δύο Σάββατα, να ανοίγω το σόου με τα σκέρτσάκια μου και τις μιμήσεις, καταλήξαμε να είμαι κοντά της όλη την σαιζόν.

Ίντριγκα εν μέσω Πάσχα: γιατί έγινε έξαλλη η Μιμή Ντενίση!

Με εμπιστεύτηκε και μου άνοιξε τον δρόμο για την επιτυχία. Την ευχαριστώ από καρδιάς και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Η Ρούλα όλα αυτά τα χρόνια είναι Κυρία με Κ κεφαλαίο και το έχει αποδείξει. Μετά από όλο αυτό έρχεται το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όπου έχω να σου πω ότι έπρεπε να κάνω μίμηση ενός επίπλου.. (γέλια πολλά). Προτεινόμενος για δεύτερο αντρικό ρόλο. Συνεχίζουμε με όλο αυτό αφού ξεκινούν για μένα πάρα πολλές συνεργασίες οι οποίες μου άνοιγαν τον δρόμο για να μπω καλά στον χώρο. Ξεκινάω με τον Παπαργυρόπουλο τότε στην Αθηναία στο Κολωνάκι κάνοντας διπλό ρόλο της Βίσση και της Βανδή.

Με ένα σόου καταπληκτικό αφού έβγαινα σε ζωντανή σύνδεση και οι δύο σταρ μιλούσαν μεταξύ τους, με τα χειρότερα λόγια έχω να σου πώ. Ένα σόου που άφησε πολύ καλά σχόλια την εποχή εκείνη και φυσικά μου έδωσε το εισιτήριο για όλες αυτές τις θεατρικές παραστάσεις στα διάφορα μαγαζιά όλα αυτά τα χρόνια. Ο Παπαργηρόπουλος για μένα ήταν ο μπαμπάς μου, σε όλο αυτό γιατί πραγματικά είναι ο πατέρας των θεατρικών παραγωγών που άνοιξε δρόμους για πολλά πράγματα στην νύχτα. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως ανοίγει ο δρόμος για όλες αυτές τις μοναδικές συνεργασίες που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια!!

 

Με ποιους θα ήθελες να συνεργαστείς και με ποιους όχι;

Κοίταξε, έχουμε ανάγκη να ξαναβρούμε τις αξίες της τηλεόρασης και να μπουν πάλι οι παρουσιαστές στον σωστό δρόμο. Για μένα υπάρχουν άνθρωποι που λείπουν από την τηλεόραση. Μία από αυτές είναι η Ρούλα, όλο το παρελθόν της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά και το άτομο που θα έβαζε πολλά πράγματα στην θέση τους. Μαζί της θα ήθελα πολύ να ξανά συνεργαστώ. Επίσης με την μοναδική μου Τατιάνα όπου περάσαμε καταπληκτικά μαζί για πολλά χρόνια, διότι ταιριάζαμε πολύ σε όλα. Θα μπορούσα να συνεργαστώ με πολύ κόσμο, μου αρέσει πολύ η ομαδική δουλειά και είμαι υπέρ αυτής. Πως έχει γίνει και κάνω τα περισσότερα πράγματα μόνος μου είναι άλλη υπόθεση…(γέλια πολλά)..

Με ποιους όχι;

Με ποιους όχι έεεε;;; Λοιπόν .. Θέλω να είμαι γνήσιος και να σου πω την αλήθεια… Δεν θα ήθελα με τίποτα να συνεργαστώ με Λιάγκα – Σκορδά. Όχι δεν θα ήθελα με τίποτα … Βλέπω μετά το μεσημέρι τηλεόραση… Εξάλου έχω να σου πώ πως η Κυρία Σκορδά ξεχνάει και εύκολα .. Υπάρχουν καλεσμένοι που της πήγαιναν με τα χρώματα του Άλτερ, ενώ με τα χρώματα του ΑΝΤ1 δεν της πάνε. Αλλά η ίδια ξεχνάει το παρελθόν της …Καμία καρέκλα δεν αγοράζουμε όλες είναι δανεικές … Για αυτό σε αυτές τις θέσεις εκεί που είναι κάτι ΜΟΥ … Γίνετε ΣΟΥ …

Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με την Μελέτη… Ούτε για συνέντευξη..

Επίσης μου αρέσει η Χριστίνα Λαμπίρη σε αυτό το κάτι καινούργιο που κάνει, με πολύ αξιοπρέπεια και ταλέντο που το είχε πάντα!

Θα ήθελα να σου πω πως μου αρέσουν πολύ ο Κωστόπουλος και η Μπαλατσινού. Τους θεωρώ πιο απλούς, πιο γνήσιους και πιο αυθεντικούς. Άλλωστε από έναν γνήσιο Υδροχόο δεν θα περίμενα τίποτα άλλο εκτός από το να είναι γνήσιος. Θα ήθελα πολύ να συνεντευξιαστώ μαζί του… Λές; Άντε περιμένω πρόταση!!

Κάποιοι σε θεωρούν ταλέντο και κάποιοι όχι… Τελικά μετά από όλη αυτή την συζήτηση ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα μαθαίνουμε την αλήθεια. Εσύ τι έχεις να πεις για αυτό;

Άννα μου σε αυτό έχει απαντήσει ο κόσμος. Δεν μπορώ να σου πώ αν είμαι ταλέντο, αλλά μπορώ να σου πω σίγουρα πως για να γεμίζω μαγαζιά όλα αυτά τα χρόνια κάτι κάνω καλά. Αυτή είναι και η απόδειξη του κόσμου που τα γεμίζει. Όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι λίγα, κάτι κάνω καλά για να με κρατάει ο χώρος.. Αυτό μπορώ να σου το πω με σιγουριά. Άλλωστε είμαι μικρός ακόμα και έχω πολλά χρόνια μπροστά μου για να δείξω κι άλλα πράγματα ..

 

Έμαθα πως πήρες παράταση στο doors είσαι και πάτε δυναμικά για πολλές παραστάσεις ακόμα;

Είμαστε ήδη στην παράταση και ναι πάμε πολύ καλά … Είναι η απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα σου πως ο κόσμος με αγαπάει και γεμίζει τα μαγαζιά. Άρα κάτι κάνω καλά τελικά …

Σου έχει δημιουργήσει προβλήματα η σάτιρα που κάνεις; Έχουν ενοχληθεί κάποιοι από αυτούς που σατιρίζεις;

Κοίτα Άννα μου όσοι κάνουμε σάτιρα είναι λογικό να ενοχλούμε. Είμαστε ο καθρέφτης αυτού που κάνουμε και όπως καταλαβαίνεις υπέρ μεγεθύνουμε λίγο όλο αυτό που θέλει κάποιος να κρύψει. Μια ρυτίδα, ένα τίκ, ένα κάτι παραπάνω … έτσι είναι η σάτιρα. Είμαι ο καθρέφτης τους εκείνη την ώρα και τους βγάζω πράγματα που πιθανόν να μην θέλουν. Εγώ είμαι αυτό που σκέφτεται ο απλός κόσμος, γίνομαι ένα με το κοινό μου και μπαίνω μέσα σε αυτά που σκέφτονται με την σάτιρα αυτή!

 

Σάκης Ρουβάς. Τολμάς φέτος να τον κάνεις γυμνό στην παράσταση. Πως το αποφάσισες όλο αυτό;

Πολύ τολμηρό θα έλεγα, γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν έχω το κορμί του Σπαλιάρα. Ούτε κάν εκείνο του Γκρέκα..(γέλια πολλά)! Ο Σάκης είναι το απόλυτο είδωλο αυτής της χώρα και ότι και να κάνει, πουλάει. Οπότε η σάτιρα τι είναι; Αυτό που πουλάει. Ήταν κάτι πολύ καινούργιο για μένα και πίστεψα πως θα τα καταφέρω. Έχω ακούσει τα καλύτερα φέτος για όλο αυτό με τον Σάκη. Τον θεωρώ ευλογημένο άνθρωπο. Πίστεψε με έχω καταφέρει να κάνω στέκια τα μαγαζιά που δουλεύω και ο κόσμο να με ακολουθεί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί δεν είμαι τραγουδιστής για να κάνω ένα σουξέ και να γεμίζω μαγαζί. Άρα αυτό που κάνω το κάνω καλά. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να κάνω στέκι για 13 χρόνια αυτό που κατάφερε ο μοναδικός Γιώργος Μαρίνος!!

 

Γιώργος Μαρίνος, μου έδωσες πάσα για να σε ρωτήσω για αυτόν τον καλλιτέχνη τον οποίο και μιμείσαι στις παραστάσεις σου. Τι είναι για σένα ο Γιώργος Μαρίνος;

Για μένα είναι η αφετηρία της παράστασης μου. Είναι ο μεγάλος δάσκαλος της σάτιρας. Είναι ο πατέρας για πολλούς ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με την σάτιρα. Φέτος μας έχει δώσει και ένα κείμενο του αυτό με το Σέξ, …΄΄Γιατί το σέξ είναι μια άλλη ιστορία’’ και θέλω πολύ να τον ευχαριστήσω για αυτό. Ένα κείμενο του μετά από 33 ολόκληρα χρόνια είναι επίκαιρο. Αυτό τα λέει όλα…

Για μένα σημαίνει έμπνευση και αγάπη και μακάρι να μπορέσω να κάνω την καριέρα του ..θα είναι για μένα όνειρο!! Επίσης θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να του ευχηθώ περαστικά σ όλο αυτό που πέρασε τελευταία και να είναι γρήγορα καλά γιατί τον χρειαζόμαστε και τον αγαπάμε!!

 

Έκανες και θέατρο φέτος στο οποίο πήρες πολύ καλές κριτικές. Πες μου για αυτό το βήμα σου;

Έπεσα στα βαθειά φέτος με αυτή την κίνηση μου αλλά βγήκα αλώβητος και μου βγήκε σε πολύ καλό. Με είδαν πέρυσι σε μια σκηνή στην παράσταση που έκλαιγα και μου το πρότειναν. Μια εξαιρετική παράσταση και οφείλω να πω πως χάρηκα πάρα πολύ που το έκανα. Πολλές καλές κριτικές από μεγάλους σκηνοθέτες, όπως ο Κούνδουρος λέγοντας μου πως είδαν ένα μικρό Χόρν. Κρατάω βέβαια όπως ξέρεις μικρό καλάθι, αλλά δεν στο κρύβω πως όταν ακούς τόσο όμορφα λόγια από ανθρώπους της τέχνης είναι μεγάλη τιμή! Πολύ καλή κριτική από τον Κο Κολλάτο, την κυρία Κουμιώτη και πολλούς άλλους. Θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα να κρίνομαι τόσο καλά κάνοντας ένα μονόπρακτο, και ένα μονόλογο το οποίο ήταν συγκλονιστικό. Αγαπώ το θέατρο και μην νομίζεις ότι θα μπορώ να μεταμορφώνομαι μέχρι τα 60 μου σε Πάολα και σε Άντζελα. Για μένα το θέατρο είναι ζωή και η ζωή μου συνεχίζετε!!

 

Κάνεις ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στον πολιτισμό μας μέσα από την παράσταση σου; Γιατί;

Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ πως έχουμε μια από τις καλύτερες χώρες και πληρώνουμε 12 ευρώ είσοδο για να δούμε την Αγία Σοφία. Εμείς κάνουμε με γκράφιτυ τα μνημεία μας και όλοι οι άλλοι πληρώνουν του κόσμου τα λεφτά για να δούν τον πολιτισμό μας! Δεν μπορώ να ξεχάσω πως για όλους εμάς τους Έλληνες …πολιτισμός είναι το χαμόγελο της Αλίκης το Σε αγαπώ της Έλλης … και για όλους τους Έλληνες το φεγγαράκι θα είναι χάρτινο όπως της αξέχαστης Μελίνας!!!

Με τι θα ήθελες να κλείσουμε την συνέντευξη μας; Θα μου πείς κάτι που για εσένα είναι μότο ζωής;

Θα ήθελα να κλείσουμε με αγάπη και θετική ενέργεια όλη αυτή την συζήτηση μας και να σε ευχαριστήσω που με ένα μαγικό τρόπο με έκανες να μιλήσω για όλα αυτά… Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο πως η καριέρα δεν θέλει μόνο ταλέντο αλλά και χαρακτήρα … !!!!

Διονύσης Ζάχος: «Η Άντζελα Δημητρίου μου φέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο»

“Οπότε από τότε δεν της κάκιωσα, αλλά δεν μου αρέσει να γλείφω κανέναν” είπε ο Διονύσης Ζάχος.

Ο Διονύσης Ζάχος έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στη Μαρία Σοφιανού και μίλησε για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου και πόσο ζορίστηκε.

Μίλησέ μου και για την Άντζελα Δημητρίου, την οποία μιμείσαι και τόσο καλά…

Κάνω πάρα πολλούς, δεν κάνω μόνο την Άντζελα. Η Άντζελα είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και πρέπει να την χειρίζεσαι με έναν ξεχωριστό τρόπο, γιατί και η ίδια το θέλει αυτό. Αποζητά δηλαδή, διαφορετική μεταχείριση από ό,τι στους υπόλοιπους.

Τι σε ζόρισε στη συνεργασία σας;

Όταν έτυχε να συνεργαστούμε, μου φέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο. Με αντιμετώπισε με απαξίωση. Οπότε από τότε δεν της κάκιωσα, αλλά δεν μου αρέσει να γλείφω κανέναν. Δεν έχω με κανέναν εμμονή, με νοιάζει μόνο να περνάει καλά και να γελάει ο κόσμος. Όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες που έχουν έρθει να με δουν όταν τους μιμούμαι, έτσι και εκείνη πρέπει να αποκτήσει αίσθηση του χιούμορ. Δεν μπορούμε όλοι να γλείφουμε. Επειδή η σάτιρα βάλλεται αυτή τη στιγμή, θα πρέπει ο κόσμος να το δει λίγο πιο ελαφριά, γιατί πλέον όλα έχουν γίνει μυγιάγγιχτα. Με φοβίζει αυτό.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :