Hit enter after type your search item
freegossip.news

News, lifestyle, bio and…more

Φαίη Σκορδά: Την “ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ” ο Αγαμέμνωνας! Την ΚΥΝΗΓΑΕΙ ακόμα! (βίντεο) Σύρραξη με δημόσια αντιπαράθεση στα κανάλια, που τρώνε τις…σάρκες τους σ΄έναν ανελέητο αγώνα επικράτησης. Εγωιστικής κυρίως! Αυτό που έγινε σήμερα, ν΄’ ανεβάσει ξανά το βίντεο του Αγαμέμνωνα με την Φαίη Σκορδά μαζί του στον άερα σε μοναδικές αλησμόνητες στιγμές, ήταν ΜΗ αναμένομενο ή μήπως όλοι το περίμεναν από τον Παύλο Χαικάλη; Όλοι μήπως περίμεναν ν’ανεβάσει το βίντεο που εμείς ακόμα και τώρα βλέπουμε και…κοκκινίζουμε με την Φαίη Σκορδά στα πόδια του Αγαμέμνωνα;

ΝΟΚ ΑΟΥΤ! Ο Παύλος Χαικάλης ΘΥΜΗΣΕ στην Φαίη Σκορδά τον Αγαμέμνωνα!!!

Διότι προφανώς, όσο και να νομίζουν οι παρουσιαστές πως η τηλεοπτική τους ιστορία κρατά μόνο τις καλές στιγμές τους και πετά σε…κενό μνήμης της άτυχες, κάνουν λάθος.

Φαίνεται πως όλοι έχουν δει τα πάντα, αλλά προσποιούνται πως δεν τα χουν δει και οι παρουσιαστές βολεύονται με το να πιστέψουν αυτό που τους βολεύει.

Όταν λοιπόν η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε να κάνει συστάσεις στον Παύλο Χαικάλη που διαμαρτυρήθηκε έντονα για την…εμμονή όπως χαρακτήρισε – της εκπομπής να δείχνει αν έχει ή όχι κόσμο η παράσταση του, εκείνος της τόνισε πως εκείνη δεν μπορέι να μιλαέι για ευπρέπεια!

“ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ” η Φαίη Σκορδά για τον ΒΙΝΤΕΟ της ΝΤΡΟΠΗΣ με τον Αγαμέμνωνα!

Εκεί σταμάτησε και η Φαίη Σκορδά να μιλά, και όλοι – υποθέτουμε καταλάβαμε…ποια θα ήταν η συνέχεια.

 

Ο Παύλος Χαικάλης απέδειξε πως όταν το είπε στην Φαίη Σκορδά αυτό, είχε συγκεκριμένο ένα τουλάχιστον βίντεο στο μυαλό του. Δεν ξέρουμε και αν είχε και την φωτοργαφίση την προκλητική σε περιοδικό της εποχής…

Πάντως αυτό που έκανε ήταν ν’ ανεβάσει το βίντεο με το Αγαμέμνωνα.

Εκείνο το περιβόητο βίντεο που υπογραμμίστηκε τότε από την εκπομπή όλα και λόγω του μοντάζ που έκανε ίσως και ο ίδιος τωρινός συναργάτης της Φαίης Σκορδά Βαγγέλης Περρής, έμειε στην τηλεοπτική ιστορία!

Δεν ξέρουμε φυσικά αν το έφτιαξε εκείνος, αλλά ήταν υπέυθυνος μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη για τα θέματα και τα βιντεάκια της εκπομπής “Όλα” που το έβγαλε στον αέρα. Βέβαια δεν ήταν η εκπομπή εκείνη υπεύθυνη για όσα διαδραματίστηακν επί ώρα στον αέρα της εκπομπής της Φαίης στο tv.makadonia!

ΞΕΦΥΓΑΝ! Η Καινούργιου ΣΥΜΜΑΧΕΙ με τον Χαικάλη κατά της Σκορδά για την υπόθεση ΑΓΑΜΕΝΩΝΑ

Ο Παύλος Χαϊκάλης λίγες μέρες μετά το πρωινό αντ1, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε στην εκπομπή για την έντονο καβγά που ξέσπασε πριν από λίγο ημέρες ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

«Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω… Σέβομαι το ότι ήταν μια γυναίκα. Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ;

Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ Χαικάλη σε Σκορδά: «Οταν ο Αγαμένων συναντούσε τη Φαίη»

Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.«Τι ασχολούμαι; Επί ενάμιση μήνα βρίζουν συνέχεια, μας γλωσσοτρώνε με την δουλειά, βρίζουν…η πασιονάρια του Me Too ξαφνικά μου κουνά το δάχτυλο» πρόσθεσε ο Παύλος Χαικάλης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ Χαικάλη σε Σκορδά: «Οταν ο Αγαμένων συναντούσε τη Φαίη» Επική απάντηση από τον ηθοποιό Παύλο Χαικάλη στον πόλεμο που δέχτηκε από την παρουσιάστρια του πρωινάδικου του ANT1 , Φαίη Σκορδά και τον συμπαρουσιαστή της Γιώργο Λιάγκα.

Τι δεν άκουσε ο ηθοποιός για την θεατρική παράσταση που ανέβηκε στην Κύπρο και στην οποία πρωταγωνιστεί. Αθέτησε την δήλωση για αποχώρηση από την ενεργή δράση, συμμετέχει σε μια κακής ποιότητας έργο,

ΞΕΦΥΓΑΝ! Η Καινούργιου ΣΥΜΜΑΧΕΙ με τον Χαικάλη κατά της Σκορδά για την υπόθεση ΑΓΑΜΕΝΩΝΑ

έπαιξε σε άδειο θέατρο την πρεμιέρα και πολλά υπονούμενα για την ηθική υπόσταση του. Για πρώτη φορά τηλεοπτικός σταθμός βρέθηκε σε θεατρική παράσταση για να παρουσιάσει με παραπλανητικά πλάνα ότι δεν είχε θεατές.

Άστραψε και βρόντηκε ο καταξιωμένος κωμικός και αποστόμωσε το δίδυμο κατηγορώντας τους ότι «εκτελούν συμβόλαιο εξόντωσης του». Θέλτε να εξαφανίσετε τον Χαικάλη, είπε.

Σήμερα με μια δεικτική ανάρτηση του θυμίζει στην Φαίη Σκορδά πως υπάρχει και παρόν και παρελθόν. Της θύμισε λοιπόν την δημοσιογραφική της επιτυχία με τον γραφικό παίκτη του Fame Story , Αγαμένων, να χαριεντίζετε και να δέχετε τα ερωτικά σαλιαρίσματα σε πανελλήνια θέα, για να πουλήσει τηλεθέαση.

Σεισμός! Ο Παύλος Χαικάλης ΑΝΕΒΑΣΕ το…ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της Φαίης Σκορδά

Είναι μια ευθεία απάντηση του καταξιωμένου καλλιτέχνη στην προσπάθεια να αμφισβητηθεί η ποιότητα του έργου του και θύμισε στην «εισαγγελέα» των πρωινάδικων ότι όλοι έχουν παρελθόν που δεν διαγράφεται.

Του Παύλου Χαικάλη το παρελθόν έχει γραφτεί μέσα από ένα πλούσιο και ποιοτικό έργο σε θέατρο και τηλεόραση… κάποιων άλλων το έργο είναι συνώνυμο του κοτσουμπολιού και του ξεκατινιάσματος.

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει γίνει κωμικός στη ζωή, θλίβομαι»

“Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης”, δηλώνει ο Γιώργος Λιάγκας.

Η κόντρα που έχουν ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζεται. Ενώ, λοιπόν, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο παρουσιαστής απαντούσε από το Πρωινό για τον αριθμό των θεατών της παράστασης Νικοτιτανικός.

Ξεσπά ο Παύλος Χαϊκάλης κατά της Φαίης Σκορδά: «Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι κανονικά»

«Εμείς δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης. Εμείς καταγράψαμε με την κάμερα έξω από το θέατρο να μην υπάρχει ούτε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Θλίβομαι για τον Παύλο Χαϊκάλη που εξακολουθεί να λέει ψέματα. Δεν είναι ωραίο για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία και με αυτή την αξιολογότατη πορεία, είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, δυστυχώς είναι ωραίο να είμαστε κωμικοί στο θέατρο όχι κωμικοί στη ζωή. Και έχει γίνει κωμικός στη ζωή του ο Παύλος Χαϊκάλης και αυτό είναι το λάθος του, λέγοντας ψέματα. Θλίβομαι. Είναι ψέμα».

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :