Hit enter after type your search item
freegossip.news

News, lifestyle, bio and…more

Γωγώ Μπρέμπου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ! Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, το ύψος και τα κιλά Η Γωγώ Μπρέμπου γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Είναι ηθοποιός, γνωστή για τα A Song Is Not Enough (2003), Meine dipla mou (2005) και Ashes (2016).Η Γωγή Μπρέμπου είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη. Την αγαπήσαμε μέσα από τις σειρές “Η ζωή μας μια βόλτα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της τηλεοπτικής επιτυχίας “Περί ανέμων και υδάτων” της Κάκιας Ιγερινού στο MEGA.

Όσοι γνωρίζουν τους δύο ερωτευμένους και τους συναναστρέφονται συχνά, λένε πως απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους στο όμορφο διαμέρισμα εκείνου στην Κυψέλη, στο κέντρο της Αθήνας.Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μάλιστα η ηθοποιός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την κόρη του συγγραφέα, τη Νίκη, από τον πρώτο του γάμο.

Οι ίδιοι άνθρωποι μαρτυρούν πως δεν είναι στις προτεραιότητές τους ένας γάμος, καθώς έτσι και αλλιώς συμβιώνουν σαν να ήταν παντρεμένοι. Φροντίζουν ο ένας τον άλλον και μοιράζονται τις υποχρεώσεις που κρύβει η καθημερινότητά τους. Έχοντας και οι δύο στο ενεργητικό τους από ένα διαζύγιο -εκείνος από τη δημοσιογράφο και σεναριογράφο Αλεξάνδρα Κατσαρού και εκείνη από τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Κάππα και παρόλο που διατηρούν καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους τους, δεν θεωρούν ότι ένας γάμος θα εξασφάλιζε και τη συνέχιση της ευτυχίας τους.

Από κοινού καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες για να βλέπουν ο ένας τον άλλον χαρούμενο και χαμογελαστό, κάτι που πετυχαίνουν, όπως μπορεί να διακρίνει όποιος τους συναντά από κοντά. “Όχι! Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Ποτέ, ποτέ” διευκρίνισε η Γωγώ Μπρέμπου.

Την Γωγώ Μπρέμπου φιλοξένησαν στο πλατό του Όλα Γκουντ η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας την Κυριακή στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να πάρει σαφή θέση για ένα παλαιότερο δημοσίευμα το οποίο την αφορούσε αλλά ουδέποτε η ίδια είχε πει σε δήλωση της.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ παρατήρησε πως «έχετε πει ότι, εάν δεν γινόμουν ηθοποιός, θα γινόμουν μια πάρα πολύ καλή αστρολόγος;» για να έρθει η Γωγώ Μπρέπου και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.»Όχι! Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Ποτέ, ποτέ».

Γ.Γ.: Και γιατί έχει γραφτεί παντού αυτό;

Γ.Μ.: Δεν ξέρω… Μπορεί στη ροή της κουβέντας με κάποιον δημοσιογράφο, κάτι να λέγαμε πιο ελαφρύ αστρολογικό και ο άνθρωπος να το έγραψε. Αυτό όμως είναι το πολύ εντυπωσιακό. Το πως αναπαράγεται δηλαδή αυτό στο ίντερνετ.

Γ.Γ.: Ναι, είναι τρομακτικό γιατί είναι γραμμένο παντού.

Γ.Μ.: Όχι, ποτέ δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με την αστρολογία επαγγελματικά. Διαβάζω τα ζώδια, με ενδιαφέρουν.

«Τα ζώδια διαβάζω όπως όλοι και κάνω πλάκα» συμπλήρωσε η Γωγώ Μπρέμπου για να δεχθεί τα αστρολογικά πειράγματα του ζευγαριού. «Δεν ξέρω πως αναπαρήχθη αυτό αλλά εντάξει… Και; Δεν με είπαν και καμπούρα».

Η ασθένεια

Μιλώντας στο περιοδικό «Hello!» το 2013 για την ασθένειά της δήλωσε εκείνη την περίοδο χαρακτηριστικά: «Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι τώρα είμαστε και αύριο μπορεί να μην ζούμε. Η ζωή είναι απόλυτα δική μας και πρέπει να είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για τον εαυτό μας» και συμπλήρωσε: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν νομίζω ότι για κανέναν άνθρωπο είναι εύκολο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να παλέψεις, να ελπίζεις και να αφήνεσαι στη ζωή.

Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι τώρα είμαστε και αύριο μπορεί να μην ζούμε. Η ζωή είναι απόλυτα δική μας και πρέπει να είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για τον εαυτό μας» και συμπλήρωσε: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν νομίζω ότι για κανέναν άνθρωπο είναι εύκολο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να παλέψεις, να ελπίζεις και να αφήνεσαι στη ζωή».

Τζούλια Νόβα χωρίς μακιγιάζ αγκαλιά με την κόρη της

Ακόμη, η ίδια αποκαλύπτει για το θέμα της συγχώρεσης: «Δεν είμαστε παντοδύναμοι, δεν είμαστε Θεοί, δεν ορίζουμε συνέχεια πράγματα. Είμαστε ευάλωτα πλάσματα και ευαίσθητα όντα. Έχουμε αδυναμίες. Αν αγαπάς κάποιον καλό είναι να συγχωρείς».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :