Hit enter after type your search item
freegossip.news

News, lifestyle, bio and…more

Λεωνίδας Κακούρης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Λεωνίδας Κακούρης

μητρική γλώσσα Λεωνίδας Κακούρης (Ελληνικά)
Γέννηση 11 Σεπτεμβρίου 1968

https://www.youtube.com/watch?v=oA99pQr8OjM&t=2s

Γερμανία
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Σπουδές Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα ηθοποιός

Θύμα κλοπής ο Λεωνίδας Κακούρης – Τι συνέβη;

Ο Λεωνίδας Κακούρης (11 Σεπτεμβρίου 1968) είναι Έλληνας ηθοποιός.[1]

Βιογραφικό
Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην παιδική σειρά “Του Κουτιού τα Παραμύθια” το 1987 στην ΕΤ1. Ακολούθησε η δραματική σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση “Γόβα Στιλέτο” τη σεζόν 1993-1994 και μία συμμετοχή στην σειρά “Έρωτας και Πάθος”. Την περίοδο 1995-1996 συμμετείχε στις σειρές “Ο πρίγκιπας” και “Η φυλή των ανθρώπων”.

Από το 1996 μέχρι το 1998 ερμήνευσε τον ρόλο του Τίμου Δράκου στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου “Η Λάμψη” έχοντας έτσι πρωταγωνιστικό ρόλο στον 6ο και 7ο κύκλο της σειράς.[2] Τη σεζόν 2000-2001 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά “Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα” ενώ ακολούθησαν οι συμμετοχές στις σειρές “Απαγορευμένη Αγάπη” και “Μόνη εξ αμελείας”. Την περίοδο 2005-2007 έλαβε μέρος στην δραματική σειρά του Στράτου Μαρκίδη “Της Αγάπης Μαχαιριά”. Ακολούθησαν οι σειρές “Ο γητευτής”, “Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα” και “Αληθινοί Έρωτες”. Παύλος Μελάς: Γράμματα από την Μακεδονία “Έχω ένα μυστικό”,Από το 2009 μέχρι το 2011 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του ANT1 “Κάρμα”. Μετά από τηλεοπτική αποχή 8 χρόνων επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2018-2019 με το ρόλο του Λευτέρη Ανδρέου στην δραματική σειρά “Η Επιστροφή”. Τη σεζόν 2019-2022 πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ”Άγριες Μέλισσες” και Σμύρνη μου Αγαπημένη

Λεωνίδας Κακούρης: Θα ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ αν το δεις τρεις ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ νεότερο

Έκτος από τις τηλεοπτικές του συμμετοχές, έχει δανείσει τη χαρακτηριστική φωνή του σε διάφορες ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων και σε πλήθος διαφημιστικών.Ο Λεωνίδας Κακούρης γεννήθηκε στην Γερμανία στις 11 Σεπτεμβρίου 1968.
Είναι 52 ετών.
Το ζώδιό του είναι παρθένος.
Παιδί Ελλήνων μεταναστών.
Οι γονείς του εργαζόντουσαν σε εργοστάσιο, ο πατέρας του ως οδηγός, ενώ η μητέρα ως μοδίστρα.

Άγριες Μέλισσες: Γιατί ο Λεωνίδας Κακούρης εξαγριώνεται κάποιες φορές διαβάζοντας το σενάριο;

Στα 13 του πεθαίνει η 9χρονη αδερφή του, και στα 18 του χάνει τον πατέρα του.
Ο Λεωνίδας Κακούρης ήταν στη θεατρική ομάδα του σχολείου του.
Σε μικρή ηλικία είχε παρακολουθήσει μαθήματα κλασικής κιθάρας.
Ως μαθητής έγραφε σε μια μαθητική εφημερίδα που είχανε εκδώσει.
Ο Λεωνίδας Κακούρης σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η καριέρα στην υποκριτική τέχνη
Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην παιδική σειρά “Του Κουτιού τα Παραμύθια” το 1987 στην ΕΤ1.
Ακολούθησε η δραματική σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση “Γόβα Στιλέτο” τη σεζόν 1993-1994 και μία συμμετοχή στην σειρά “Έρωτας και Πάθος”.

Την περίοδο 1995-1996 συμμετείχε στις σειρές “Ο πρίγκιπας” και “Η φυλή των ανθρώπων”.
Από το 1996 μέχρι το 1998 ερμήνευσε τον ρόλο του Τίμου Δράκου στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου “Η Λάμψη” έχοντας έτσι πρωταγωνιστικό ρόλο στον 6ο και 7ο κύκλο της σειράς.
Τη σεζόν 2000-2001 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά “Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα” ενώ ακολούθησαν οι συμμετοχές στις σειρές “Απαγορευμένη Αγάπη” και “Μόνη εξ αμελείας”.
Την περίοδο 2005-2007 έλαβε μέρος στην δραματική σειρά του Στράτου Μαρκίδη “Της Αγάπης Μαχαιριά”. Ακολούθησαν οι σειρές “Ο γητευτής”, “Έχω ένα μυστικό”, “Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα” και “Αληθινοί Έρωτες”.

Από το 2009 μέχρι το 2011 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του ANT1 “Κάρμα”.
Μετά από τηλεοπτική αποχή 8 χρόνων επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2018-2019 με το ρόλο του Λευτέρη Ανδρέου στην δραματική σειρά “Η Επιστροφή”.
Τη σεζόν 2019-2021 πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ”Άγριες Μέλισσες”.
Έκτος από τις τηλεοπτικές του συμμετοχές, έχει δανείσει τη χαρακτηριστική φωνή του σε διάφορες ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων και σε πλήθος διαφημιστικών.

Ο θάνατος που τον συγκλόνισε
Ο Λεωνίδας Κακούρης βίωσε την απώλεια από πολύ μικρή ηλικία, καθώς έχασε την αδερφή του όταν ήταν μόλις 13 ετών και στα 18 του “έφυγε” από τη ζωή και ο πατέρας του. Πρόκειται για έναν θάνατο που τον συγκλόνισε. Ο πατέρας του καταξιωμένου ηθοποιού ήταν οδηγός ταξί και σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

«Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρός. Ήμουν 18 χρονών. Ήταν σε ηλικία 47 ετών ο πατέρας μου. Το έμαθα πολύ βίαια. Πήγα στο Πολυτεχνείο να δω αν πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής. Έφυγα πετώντας μέχρι την πλατεία Βάθης που έμενε για να του πως ότι πέρασα και εκεί έμαθα πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Έτσι είναι η ζωή, περίεργη. Από τα 18 μέχρι τα 25 δεν είχα τη νιότη που θα έπρεπε», έχει δηλώσει.

Δείτε παραπάνω απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λεωνίδα Κακούρη στο Ενώπιος Ενωπίω για την απώλεια του πατέρα του.

Ο πρώτος γάμος και η ευτυχισμένη ζωή με την Αλίκη Στεφανοπούλου
Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι παντρεμένος με τη μουσικό Αλίκη Στεφανοπούλου και έχουν δυο παιδιά, την Ηλιάνα, η οποία είναι 14 χρονών και τον Βαγγέλη, ο οποίος είναι 10 ετών. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2011 και παντρεύτηκαν το 2014. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 στην ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα “Μάλα: Η Μουσική Του Ανέμου”. Ο Λεωνίδας Κακούρης ενσάρκωνε στο θεατρικό μιούζικαλ τον Έντεκ, ένα νεαρό άνδρα που έπεσε στα δίχτυα της Μάλα Ζιμετμπάουμ που υποδυόταν η Άννα Βίσση. Η σύζυγος του Αλίκη Στεφανοπούλου ήταν στην ορχήστρα της παράστασης παίζοντας βιόλα.

Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει ακόμα έναν γάμο στο ενεργητικό του και σε παλαιότερη συνέντευξή του στο The 2Night Show έχει εξομολογηθεί: «Έχω δύο παιδιά και έχω έναν γιο, από τον πρώτο μου γάμο που έγινε με μια κοπέλα Ρωσίδα χορεύτρια. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε. Παντρευτήκαμε για το παιδί, ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο. Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικό άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί έχει φτάσει να είναι αρκετά μεγάλος. Δεν είναι βιολογικό μου παιδί. Είναι ο γιος της τότε αγαπημένης μου, που μεγαλώσαμε τα πρώτα χρόνια μαζί».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :