Hit enter after type your search item
freegossip.news

News, lifestyle, bio and…more

Νεκρά παιδιά Πάτρα! ΒΟΜΒΑ! Να ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ στον Πλούταρχο οι ΓΟΝΕΙΣ. Άραγε, αφού δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον τραγουδιστή, στην συναυλία γιατί πήγαν; Για να επιδιώξουν να επικοινωνήσουν; Το τραγούδι που έγραψε η θεία των τριών παιδιών από την Πάτρα – Γιατί οι γονείς ήθελαν να έρθουν σε επαφή με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Νεκρά παιδιά Πάτρα! ΒΟΜΒΑ! Να ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ στον Πλούταρχο οι ΓΟΝΕΙΣ
Νεκρά παιδιά Πάτρα! ΒΟΜΒΑ! Να ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ στον Πλούταρχο οι ΓΟΝΕΙΣ

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η είδηση για την απόφαση των γονιών της Μαλένας να πάνε σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην Πάτρα, λίγο αφότου το 3,5 ετών κοριτσάκι τους έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Πάτρα Χρήστος Ρουγκάλας! ”Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς…”

Σύμφωνα με την εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η οικογένεια ήθελε να έρθει σε επαφή με τον γνωστό τραγουδιστή αλλά και με άλλους καλλιτέχνες προκειμένου να διοργανώσουν μία εθελοντική δράση είτε για τη Τζωρτζίνα που ήδη είχε πάθει εγκεφαλοπάθεια, είτε για να βοηθηθούν άλλα παιδιά ΑμΕΑ.

Μάλιστα, η θεία των παιδιών, αδελφή της μητέρας τους, είχε γράψει και ένα τραγούδι για τον χαμό της μικρής Μαλένας, το οποίο πριν από δύο χρόνια ανέβηκε στο youtube. Σκοπός της οικογένειας ήταν μέσω αυτού του κομματιού ή κάποιου άλλου να προωθηθεί η συγκεκριμένη φιλανθρωπική πρωτοβουλία.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μητέρα αλλάζει δικηγόρο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρότι οι γονείς είχαν έρθει σε επαφή με συγγενικό πρόσωπο του Γιάννη Πλούταρου, η διαδικασία δεν μπόρεσε να προχωρήσει και να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τον καλλιτέχνη λόγω της πανδημίας και των lockdown που είχαν επιβληθεί.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για Ρούλα Πισπιρίγκου: 20 ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΕ σε ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.” με το τρίτο τους παιδί να χαροπαλεύει, οι γονείς διασκέδαζαν σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου. Με αναφορές για μια συναυλία χωρίς αύριο, στο στάδιο της Παναχαϊκής”. Τις πολλές συμπτώσεις στις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα ερευνούν οι Αρχές, ψάχνοντας την άκρη του νήματος στο θρίλερ με τα τρία κοριτσάκια που έφυγαν από τη ζωή με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο.

Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου! Το Instagram, το επάγγελμα, η σπιτονοικοκυρά και το σύνδρομο μινχάουζεν

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Mega, πέρα από τις συγκυρίες με τις απουσίες γιατρών και τις αρνητικές εξετάσεις που διερευνούν οι γιατροί, αλλά και τις πληροφορίες που έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα για τον χωρισμό τους ζευγαριού, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση καλούνται να εξηγήσουν και ένα κοινό περιστατικό σε όλες τις περιπτώσεις.

“ΠΙΑΣΤΗΚΕ” η Ρούλα Πισπιρίγκου: Της…ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ και τον ΘΑΝΑΤΟ της ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ της

Και τα τρία παιδιά πέθαναν στον ύπνο τους. Ειδικότερα, η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν στον ύπνο τους, ενώ και στο ύπνο της παθαίνει και το πρώτο περιστατικό της η Τζωρτζίνα που την οδηγεί στο Καραμανδάνειο.

Όπως επίσης στον ύπνο της παθαίνει και την πρώτη ανακοπή, αλλά και στον ύπνο της ήταν ο θάνατός της στο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”.

Παράλληλα, έχει γίνει λόγος για τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη χρονική απόκλιση από την ώρα που ξεκινούσε το περιστατικό με την ώρα που ξεκινούσε η καταγραφή του.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για Ρούλα Πισπιρίγκου: 20 ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΕ σε ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για Ρούλα Πισπιρίγκου: 20 ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΕ σε ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

Τουλάχιστον 20 νοσηλείες της ίδιας της μητέρας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών
ΠΑΤΡΑ
Τέλος, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Αγγελική Νικολούλη, η μητέρα είχε υποστηρίξει ότι η ίδια νοσηλεύτηκε στη νευρολογική κλινική ήταν για ισχαιμικό επεισόδιο, κάτι που διαψεύδεται από τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι γιατροί.

Ρούλα Πισπιρίγκου: ΒΡΕΘΗΚΕ ΒΙΝΤΕΟ από το ΠΑΡΕΛΘΟΝ, που την ΚΑΙΕΙ!!!

Σύμφωνα με αυτά, είχε αναφέρει στους γιατρούς ότι είχε κάποια προβλήματα δυσαρθρίας, με την τελική γνωμάτευση των γιατρών να κάνουν λόγο για απλή κεφαλαλγία. Επίσης, οι πληροφορίες από το ιατρικό ιστορικό αναφέρουν για τουλάχιστον 20 επισκέψεις – νοσηλείες στο νοσοκομείο για διάφορα ζητήματα, με τις εξετάσεις να είναι αρνητικές.

Στελέχη των αρχών ασφαλείας επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους και σε αυτές τις αναφορές της 33χρονης μητέρας για νοσηλείες που είχε στα τέλη του 2020 και τις αρχές 2021 σε κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΑΦΩΝΟΙ στην Πάτρα: ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ο ΠΑΠΠΟΥΣ της Ρούλας Πισπιρίγκου!

Τις συνέδεσε με την πολλή στεναχώρια που της προκάλεσε ο θάνατος της Μαλένας. Λίγους μήνες μετά πάντως, όταν είχε φύγει από τη ζωή και η Ίριδα, με το τρίτο τους παιδί να χαροπαλεύει, οι γονείς διασκέδαζαν σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου. Με αναφορές για μια συναυλία χωρίς αύριο, στο στάδιο της Παναχαϊκής.
 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :