Hit enter after type your search item
freegossip.news

News, lifestyle, bio and…more

Στάθης Παναγιωτόπουλος! ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΙΛΗΣΕ! Όλο το ΜΑΡΤΥΡΙΟ της ΠΡΩΗΝ του!  “Ο ίδιος μου έλεγε συνέχεια ότι προσέχει να μην διαρρεύσει. Γι’ αυτό το λόγο τα περνούσε αμέσως από το κινητό του στον υπολογιστή, για λόγους ασφαλείας όπως μου έλεγε”.

Ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δέχεται από το πρωί της Δευτέρας βροχή νέων καταγγελιών, η πρώην σύντροφος του συγκλονίζει με όσα εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live.

Η κοπέλα αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό της, μετά τη διαρροή των προσωπικών της στιγμών με τον παρουσιαστή.

Ο διάλογος που είχε η Τατιάνα Στεφανίδου με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στάθης Παναγιωτόπουλος η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ! ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και 15ΧΡΟΝΗ! Η τρίτη ΜΑΡΤΥΡΙΑ σ’ ένα 24ωρο!!!

Εσύ είχες δύο χρόνια σχέση με αυτόν τον άνθρωπο έτσι;

Ναι, ναι.

Σου είχε δείξει κάποια τέτοια δείγματα;Δεν είχα καταλάβει κάτι. Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμαι.

Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλά έκανα ό,τι μου έλεγε.

Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομα λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του.

Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματος του θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι… Δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια.

Στάθης Παναγιωτόπουλος! ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΙΛΗΣΕ! Όλο το ΜΑΡΤΥΡΙΟ της ΠΡΩΗΝ του!
Στάθης Παναγιωτόπουλος! ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΙΛΗΣΕ! Όλο το ΜΑΡΤΥΡΙΟ της ΠΡΩΗΝ του!

Το καταλαβαίνω… Πότε άρχισε να δημοσιοποιεί τις προσωπικές στιγμές; Ενώ ήσασταν ακόμα μαζί;Από το πρώτο εικοσαήμερο κιόλας.

Εσένα ποιος σε ειδοποίησε ότι το κάνει αυτό;

Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει κιόλας ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβα ότι είμαι εγώ, μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες.

Στάθης Παναγιωτόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΗΛΙΚΙΑ, το ΥΨΟΣ, η ΚΑΡΙΕΡΑ του παρουσιαστή που ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ…

Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσα τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες.

Εσύ όταν το είδες τι του είπες;

Αυτό έγινε αφού είχαμε χωρίσει, οπότε δεν του είπα κάτι, γιατί δεν είχε νόημα απλά κινήθηκα αμέσως νομικά.

Δε μιλήσατε;  Δεν τον πήρες τηλέφωνο να του πεις τι έχεις κάνει;

Όχι, ήμουν σε τέτοια κατάσταση, δεν υπήρχε λόγος.

Μάλιστα, ο ίδιος μου έλεγε συνέχεια ότι προσέχει να μην διαρρεύσει. Γι’ αυτό το λόγο τα περνούσε αμέσως από το κινητό του στον υπολογιστή, για λόγους ασφαλείας όπως μου έλεγε.

Πήγες και έκανες μήνυση κατευθείαν μόλις κατάλαβες τι έχει κάνει;

Ναι, ναι. Δυστυχώς μέχρι σήμερα γίνονται κοινοποιήσεις και από άλλα άτομα, ξανά και ξανά.

Και ενώ είχε γίνει η μήνυση και ο ίδιος δε το γνώριζε, και ενώ ήταν σε άλλη σχέση, ανέβασε και ένα άλλο βίντεο, έκανα αμέσως καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου που εκείνος κρύφτηκε και το απέφυγε και τότε είναι που έμαθε ότι εκκρεμεί και αυτή η κατηγορία εις βάρος του. Αυτό ήταν Απρίλιος του 2019.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του η Ελένη Μενεγάκη! ΔΕΙΤΕ το βίντεο με το ύφος της και θα καταλάβετε

Άρα αυτός όταν του έκανες μήνυση, δεν το έμαθε, αρχικά, ότι του έκανες μήνυση;

Όχι, δεν το γνώριζε.

Τη μήνυση την κατέθεσα στην εισαγγελία, εδώ στην Αθήνα.

Ανέβασε δηλαδή κι άλλο βίντεο; Ναι το τέταρτο βίντεο.

 

Και εσύ τι έκανες μετά;Τότε, επειδή το είδα επί τόπου, έκανα αμέσως καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου.

Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε καθόλου; Όχι.

Δήλωσε ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί πράγμα που δεν ισχύει γιατί ταξίδεψε στην Αλόννησο, τον είδαν όλοι επειδή κυκλοφορούσε με το μηχανάκι.

Τι εντύπωση έχεις για αυτό τον άνθρωπο; Για ποιο λόγο το έκανε όλο αυτό;

Δε μπορώ να ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του, προφανώς του έδινε ικανοποίηση και επιβεβαίωση.

https://www.youtube.com/watch?v=-3N6HOFVoc4

Με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» προσπάθησες να επικοινωνήσεις;

Όχι και οι ίδιοι δεν ήξεραν κάτι γιατί και ο ίδιος μου είπε ότι δεν ήξεραν κάτι. Δεν ήξερε κανείς.

Τώρα που βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αυτό πώς το άκουσες;Κατ’ αρχάς λέει ότι επανόρθωσε εμπράκτως, δεν κατάλαβα τι εννοεί, πώς επανόρθωσε εμπράκτως .

 

Ίσα ίσα προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου.

Σου είχε πει απέσυρε τη μήνυση για να σε παντρευτώ;

Μου είπε ότι άλλαξε, ότι το μετάνιωσε και να αποσύρεις τη μήνυση για να μου δείξεις ότι με αγαπάς, δηλαδή συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα δηλαδή αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα.

Σου είχε ζητήσει συγνώμη κατ’ ιδίαν για αυτά που είχε κάνει;

Ζήτησε, αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλυτώσει.

Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :